L’Ajuntament i la colla “El Xaragall” organitzen un autobus per acudir a la trobada nacional de gegants

Dijous, 18 d’abril de 2024

El pròxim diumenge dia 28 d'abril se celebra a Barcelona la Trobada Nacional de Gegants, amb la qual es commemoraran els 600 anys de gegants a Catalunya. Des de l'Ajuntament de Montbui, i amb la col·laboració de la Colla Gegantera el Xaragall, s'organitza un autobús perquè tothom qui ho vulgui pugui anar a l'acte.

La sortida serà a les 7 h des de la rotonda del bou, i la tornada serà aproximadament a les 15.30 h. A Barcelona, l'acte començarà amb la plantada de gegants, on es podran veure figures vingudes d'arreu de Catalunya, sent una de les trobades més grans que s'han fet mai. A les 11 h s'iniciaran les 4 cercaviles, que seran simultànies i que acabaran al Passeig Lluís Companys. Finament, a les 13 h es faran els parlaments i els balls finals.

Des de Montbui, es participarà en l'acte amb els Gegants Reis de Vistalegre, el Gegantó Pepe Langosta i els Capgrossos Maure, Margarida i Bou. Des del Xaragall, es convida a tothom qui ho vulgui col·laborar amb la colla per portar els diferents elements de la imatgeria.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 25 d'abril a l'enllaç següent: https://forms.gle/YhLfnjoEWtqMPUyG6

Hi ha places limitades i és una activitat gratuïta.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 10:17