Venda de llibres solidaris per a La Marató de TV3 a la Biblioteca Mont-Àgora

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 00:00

Com ja és tradició, la Biblioteca Mont-Àgora organitza una venda de llibres de segona mà per 1 euro entre els dies 14 de novembre i 17 de desembre. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la 31a edició de la Marató de TV3, que es farà el 18 de desembre i es dedicarà a les malalties cardiovasculars

Al vestíbul de la Biblioteca es posen a la venda durant un període determinat, llibres infantils, juvenils i adults al preu simbòlic d’1€. Els usuaris i visitants de la biblioteca poden agafar-ne tants com vulguin i participar d’aquesta manera amb la Campanya Solidària. Una vegada acabada la venda de llibres i un cop obtingut el recompte total, la Biblioteca fa l’ingrés dels diners obtinguts a La Marató.

 Els llibres venuts durant La Marató són exemplars cedits pels nostres usuaris. D’aquesta manera es contribueix no només a la recaptació de diners mitjançant aquests llibres sinó també al seu reciclatge, donant una segona vida a aquest material a través de la seva venta.

 La Biblioteca Mont-Àgora contribueix d’aquesta manera a promoure alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com són els de Salut i benestar i Acció climàtica, tots dos relacionats amb la recerca científica i el reciclatge.

Aquest any La Marató se celebrarà el 18 de desembre i estarà dedicada a les malalties cardiovasculars (https://www.ccma.cat/tv3/marato/2022/290/), la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 13:35