Tot a punt per a l'inici de les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa

Dijous, 30 de gener de 2020

Les conseqüències sobre el terreny de les fortes pluges del temporal “Gloria” han fet endarrerir fins el proper dilluns l’inici de les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa. Es tracta d’un projecte que s’ha modificat tècnicament durant els darrers mesos, i que tindrà en compte les aportacions dels veïns. L’actuació permetrà finalitzar la urbanització d’aquest espai ubicat entre els carrers La Mercè i Amistat i que forma part del Pla Parcial La Mercè sector I.

A més de crear una zona pavimentada d’aparcaments per a cotxes (en bateria), l’actuació permetrà delimitar i separar clarament la zona de lleure, realitzant un tancament que busca evitar perills pels infants. També es millorarà l’enllumenat, a partir i es dignificarà tot l’entorn.  

Les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa implicaran una intervenció en 1.200 metres quadrats d’espai. Els treballs es van adjucar a l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats SL per 94.864 euros (IVA Inclòs). El període d’execució de les obres és dos mesos.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 10:52