Taller d'iniciació al coneixement del cinema, a la Biblioteca Mont-Àgora

Dijous, 23 de gener de 2020

La Biblioteca Mont-Àgora organitzarà durant els mesos de febrer i març un taller amb el títol “Com es mira una pel·lícula ? Taller d’iniciació al coneixement del cinema”. La proposta es durà a terme els dimecres 5, 12, 19 i 26 de febrer i també els dies 4 i 11 de març, de 19.00 a 20.30 hores.

L’activitat permetrà dur a terme un recorregut cronològic per la història del cinema a través del visionat de diversos fragments cinematogràfics representatius de cada moment. Les diferents sessions tractaran sobre les etapes de la història del cinema (cinema mut i avantguardes, cinema sonor i cinema clàssic, modernitat, noves onades, transformació del cinema nord-americà i altres cinemes, postmodernisme i era digital...)

Aquest viatge a través de les imatges permetrà  mostrar didàcticament l’evolució del llenguatge cinematogràfic en el temps, amb la finalitat de crear un espectador més actiu que aprengui a veure el cinema amb una nova mirada.

L’activitat anirà a càrrec de Joan Millaret, crític cinematogràfic, professor universitari i corresponsal en festivals internacionals de cinema. Les inscripcions, que es poden formalitzar a la Biblioteca Mont-Àgora, tenen un preu de 15 euros. Les places són limitades.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 09:07