Sol·licitud de convenis esportius any 2021

Aquest tràmit us permetrà sol·licitar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i l'entitat esportiva que representeu per a l’exercici 2021

QUI EL POT DEMANAR ?

  1. Cal ser directiu/va i/o representant de l'entitat esportiva    

  2.  Cal adjuntar fotocòpia del DNI del/la sol·licitant a la sol·licitud

 

TRAMITACIÓ

1 - Descarregueu i ompliu el document adjunt de SOL·LICITUD DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ ENTITATS ESPORTIVES 2021 que es troba a la banda dreta d'aquest formulari.
 
2 - Cliqueu sobre l'accès a Tramitar la Instància genèrica, i cliqueu INSTÀNCIA GENÈRICA . (Aquí us haureu d'identificar). Ompliu la instància, i, a l'apartat d'adjuntar documentació adjunteu la sol·licitud signada i una fotocòpia del DNI de la persona que presenta la sol·licitud.
    
IMPORTANT: Si no teniu un certificat digital, us podeu donar d'alta a l'IdCAT mòbil en el mateix moment de fer el tràmit telemàtic. Necessitareu el DNI i la targeta sanitària individual (TSI). Podeu sol.licitar-lo en el següent enllaç:   Sol.licitar un IdCat mòbil
 
Un cop identificats/des, cal que ompliu les dades requerides al formulari de tramitació i adjunteu com a arxius en format pdf o imatge la documentació requerida (declaració responsable i c).
Premeu "Enviar".

 

 
Quin cost té el tràmit ?

El tràmit no té cap cost per al ciutadà/ana

 

Infomació d'interès

La tramitació de la sol·licitud s'ha de fer per internet mitjançant aquest tràmit, amb identificació i signatura mitjançant certificat digital de la persona interessada o representant. L'ús d'altres navegadors d'internet del mercat no garanteix el seu funcionament. Els sistemes d'identificació admesos són: IdCat, IdCat mòbil, DNIe, Certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, i en general tots aquells admesos per l'Agència Catalana de Certificació (CATCert). L'IdCat mòbil és un sistema d’identificació i signatura electrònica basat en l'enviament d’una contrasenya d'un sol ús al vostre mòbil i que es pot sol.licitar només disposant del DNI i de la targeta sanitària individual (TSI).

 

Darrera actualització: 10.05.2021 | 08:40
Darrera actualització: 10.05.2021 | 08:40