Servei Local d'Ocupació/Mont-Activa

Mont-Activa és, des de l'any 2011, el departament encarregat de coordinar les accions en matèria de promoció econòmica i ocupació en el municipi. Entre altres activitats, es realitzen  accions d’assessorament i orientació personalitzades a les persones que cerquen feina a Montbui. Es gestionen programes subvencionats que desenvolupen polítiques actives d'ocupació i  diferents accions formatives per a les persones desocupades de Montbui.

La nostra Àrea de Formació Ocupacional està certificada en la Norma ISO:9001 i d'aquesta certificació deriva la nostra política de qualitat.

El nostre centre fa cursos de Formació Ocupacional subvencionats pel SOC i pel FSE. Per aquest any 2022 s’està realitzant el certificat professional ADGG0508, d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Aquest curs tindrà una durada de 480 hores, amb pràctiques incloses.

Cal destacar també que aquest servei treballa amb diferents institucions en el marc del PROGRAMA JOVES EN PRÀCTIQUES (contractes de treball efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, del 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%). La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 14:55