Montbui obre aquest dissabte la piscina d’estiu

Divendres, 17 de de juny de 2022 a les 09:35

Aquest proper dissabte obrirà la temporada de bany a la piscina municipal de Santa Margarida de Montbui. La piscina montbuienca recupera enguany una plena normalitat que es va veure trencada completament durant l’any 2020 (no es va poder obrir pels efectes de la pandèmia de covid-19) i parcialment durant el passat estiu, on hi va haver diferents limitacions d’aforament.

Per a aquest estiu es podran fer abonaments individuals i familiars de temporada, abonaments individuals mensuals, i també hi ha la possibilitat d’adquirir un pack de 10 entrades amb un important estalvi en el preu.

Les entrades individuals de dilluns a divendres no festius seran gratuïtes pels més menuts (de 0 a 3 anys), mentre que els nens i nenes de 4 a 17 anys, els jubilats, els pensionistes i les persones amb diversitat funcional pagaran 3 €. L’entrada ordinària per a majors de 18 serà de 5 €.

Pel que fa a les entrades dels dissabtes, diumenges i festius, els preus seran de 4 € per als nens i nenes de 4 a 17, jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional. L’entrada per a majors de 18 anys en dies festius serà de 6 €.

Val a dir que els abonaments s’han pogut començar a formalitzar durant aquesta setmana a la piscina (Av. de l’Esport s/n), en horari de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. 

Enric Brunet serà l’encarregat de portar la gestió de la piscina d’estiu montbuienca durant aquesta temporada, que finalitzarà el primer cap de setmana de setembre. 

La piscina d’estiu de Montbui és una de les més modernes i més ben valorades de la comarca. A més de les làmines d’aigua ja conegudes i d’un disseny modern, la piscina montbuienca disposa de zones de pícnic, bar restaurant i zona de lavabos/dutxes. Enguany, i com a novetat, els usuaris podran gaudir del servei gratuït WIFI4EU, fruit de la implantació d’aquesta xarxa sense fils en els principals equipaments municipals, i que es va posar en marxa ara fa uns mesos.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 09:46