Montbui celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan amb la Flama, la Foguera i música fins a la matinada

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 13:05

El dijous 23 de juny, coincidint amb la Revetlla de Sant Joan, es duran a terme a Montbui diferents activitats. A les 20.30 h tindrà lloc la tradicional arribada de la Flama del Canigó a la plaça de l’Ajuntament. La comitiva amb la flama continuarà fins al Nucli Antic.

Al Nucli Urbà, a les 21.45 h, tindrà lloc la tradicional Foguera de Sant Joan, la qual es realitzarà com és costum a l’esplanada municipal situada a tocar del Pla de la Mercè (zona Mercadona).
La nit més llarga de l’any es podrà viure fins a la matinada a la plaça Can Lledó (plaça Roja, Vistalegre), amb música de DJ i la millor animació. L’animació musical per la revetlla de Sant Joan es farà donant continuïtat als dijous culturals del cicle 'Dijous, cultura!'.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es demana a la ciutadania el màxim civisme i responsabilitat en l’ús de productes pirotècnics, de cara a la seva utilització en la nit de Sant Joan. Encara que les prediccions meteorològiques apunten a una moderació important de les temperatures, la sequera és acusada i cal tenir molta cura amb la utilització de tots els productes pirotècnics per tal d’evitar ensurts i la generació d’incidents de foc no desitjats.

Bona resposta del 'Dijous, cultura!', a la plaça de la Solidaritat
Dijous passat la plaça de la Solidaritat va acollir un recital de versions flamenques a càrrec de Luis Sánchez, el qual va ser molt ben valorat pel públic assistent. Prop d’un centenar de persones es van aplegar al voltant del quiosc d’aquest cèntric parc montbuienc per presenciar l’actuació de Sánchez, acompanyat pel seu guitarrista.

El cicle continuarà el dia 30, a partir de les vuit del vespre, i novament a Vistalegre. En aquest cas, a la plaça de la Unió, serà el moment de l’actuació de l’Orquestra Zamba Show.

El dijous 7 de juliol, a la plaça Espanya (Nucli Urbà), a partir de les vuit del vespre actuarà La bona vibra. Aquell mateix dia i a la mateixa hora, però a la plaça del Safareig (Nucli Antic) arribarà el torn del Quartet Vintage. Finalitzarà el cicle musical 'Dijous, cultura!' el dijous 21 de juliol, a partir de les vuit del vespre, a la plaça Santa Anna, amb “Secuencias (80-90)”. 

El programa 'Dijous, cultura!' està organitzat pel consistori montbuienc a través de la regidoria de Cultura i pretén acostar els esdeveniments i manifestacions de cultura popular a la ciutadania dels diferents.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 13:13