La #culturasegura és protagonista del cicle de tardor a Mont-Àgora

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 14:15

Dissabte 13 de novembre va tenir lloc a Mont-Àgora l’espectacle 'Calladitas estáis más guapas', una representació en forma de comèdia feminista multidisciplinària interpretada per Jessika Rojano i Sil de Castro, amb l’acompanyament al piano de Maria Rosa. El públic assistent va poder gaudir amb un espectacle divers, animat, amb inclusió de diferents gèneres, entre els quals van sobresortir la cançó còmica, la improvisació i el feedback amb el públic assistent. 

L’endemà, diumenge 14 de novembre, va arribar el torn al públic familiar, que va poder gaudir amb l’espectacle de titelles 'Maure el dinosaure', organitzat per Teatre Nu. Una bonica història que va fer les delícies de petits i grans.

Aquestes activitats s’inclouen dins del cicle de tardor cultural que es du a terme a Mont-Àgora, amb l’objectiu de promocionar la #culturasegura.

Van organitzar les activitats la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui amb el suport de Cinemes Mont-Àgora, Viu La Festa, Diverevent i Arc Multimèdia. 

El 28 de novembre sessió de 'Laser Tag Game'
El diumenge 28 de novembre a partir de les 11 del matí s’organitzarà una sessió de 'Laser Tag Game'. El preu d’aquesta activitat que es farà a Mont-Àgora és 3 euros.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 14:04

Imatges

'Calladitas estáis más guapas'