Continuen les propostes a la Biblioteca Mont-Àgora

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 09:20

El pròxim dissabte 7 de maig, coincidint amb la Fira Sostenible, es farà l’storytime ‘Can I have a pet?’ a les 11 h a la Biblioteca Mont-Àgora. Dirigit a nens i nenes de 3 a 8 anys, la proposta comprèn la narració de contes interactius, cantada de cançons i la realització d’un taller per gaudir d’uns moments en anglès.

D’altra banda, el dilluns 9 de maig, a partir de les 18 h, tindrà lloc el taller de còmic ‘Cares i expressions’. A càrrec d’Eixos Creativa, està dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys.

El dimecres 11 de maig es farà la primera sessió del taller de fotografia amb el mòbil ‘Influencer? Jo només vull fer fotos!’. Es tracta d’un curset teòric i pràctic en el qual s’aprendrà la teoria de la fotografia digital i les bases de l’edició en apps. A càrrec de la videògrafa Maria Peñalver, s’impartirà de 18 a 20.30 h i la segona sessió tindrà lloc el dimecres 18 de maig. Cal inscripció a la Biblioteca.

El divendres 13 de maig es realitzarà el taller familiar ‘Harry Potter amb hama beads’ amb motiu del 20è aniversari de l’estrena de la primera pel·lícula. Dirigit a nens i nenes a partir de 7 anys i a càrrec de Toni Rodríguez, les hama beads són unes petites fitxes de plàstic amb forma cilíndrica que amb la calor de la planxa es fonen solidificant la figura que hem format amb aquestes peces.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 13:47

Imatges

Continuen les propostes a la Biblioteca Mont-Àgora Continuen les propostes a la Biblioteca Mont-Àgora Continuen les propostes a la Biblioteca Mont-Àgora