Aquest cap de setmana, nova edició de la Festa Major d'Hivern

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 09:00

Aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del 15 de gener, dia de Sant Maure, Montbui celebrarà una nova edició de la Festa Major d'Hivern.

Els actes començaran divendres, a partir d'un quart de 12 del matí, amb la representació de l'obra de teatre musical La setmana dels 7 dissabtes. Aquesta activitat està adreçada als alumnes de primer, segon i tercer curs de primària de les escoles del municipi i es realitzarà a la Sala Auditori Mont-Àgora.

A més, divendres es farà una nit d'humor i monòlegs, amb doble protagonisme per a l'actriu Neus Sanz i per al monologuista Edu Mutante. La Sala Auditori Mont-Àgora acollirà a partir de les 10 de la nit un avançament del monòleg de l'actriu anoienca Neus Sanz titulat Un pedacito de mi. De fet, la igualadina tornarà a Mont-Àgora el mes de març per dur a terme aquest monòleg de forma completa. Sanz, amb un gran bagatge artístic, és coneguda per la seva trajectòria en companyies de teatre com La Cubana i la seva participació en nombroses sèries de televisió.

La nit d'humor i monòlegs continuarà a dos quarts d'onze de la nit amb l'actuació d'Edu Mutante, que estrenarà el seu nou espectacle, ¿Lo importante es meterla?.

El públic podrà accedir lliurement a Mont-Àgora, sense entrada, fins a arribar al límit d'aforament de la sala (limitat al 70%). És important remarcar que l'obertura de portes de la sala es farà a les 21.15 hores. L'activitat, d'estrena, serà enregistrada amb finalitats promocionals.

Les activitats de la Festa Major d'Hivern continuaran dissabte. A partir de les 12 del migdia, es durà a terme a l'Església de Santa Margarida (Nucli Antic) la tradicional Missa de Sant Maure (amb la tradicional ofrena del Ciri Votiu). D'altra banda, a les sis de la tarda tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora l'estrena del nou espectacle familiar de Karaoke's Kids. L'activitat és d'accés gratuït, sense entrada, i fins a arribar al límit d'aforament (70%). L'obertura de portes a la sala es realitzarà a les 17.15 hores. Així mateix, a partir de les 10 de la nit es farà un espectacle pirotècnic de Festa Major a càrrec de Pirotecnia Turis (es podrà seguir des del passeig Catalunya).

El diumenge 16 de gener a partir de les 11 del matí s'organitzarà la Missa de Sant Maure a la parròquia del Nucli Urbà (també amb l'ofrena del Ciri Votiu).

Els actes de la Festa Major d'Hivern finalitzaran el pròxim divendres 21 de gener amb una sessió de L'hora del conte: "Contes de fred i manta". A càrrec de La Maleta de Lili, es durà a terme a partir de les sis de la tarda a la Biblioteca Mont-Àgora.

La Festa Major d'Hivern està organitzada la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament montbuienc, amb el suport de Cinemes Mont-Àgora, Arc Multimèdia, Diverevent i Viu La Festa.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 09:48