Montbui finalitzarà diumenge la Setmana de la Gent Gran

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 12:25

Montbui està celebrant durant aquests dies una Setmana de la Gent Gran adaptada a la situació sanitària actual. Les activitats finalitzaran el proper diumenge amb la Gala de la Gent Gran, la qual es durà a terme a partir de les 6 de la tarda a Mont-Àgora. Aquesta gala inclourà el reconeixement “Noces d’Or” a les parelles que han complert 50 anys de casats i/o convivència durant els anys 2020 i 2021. La Gala inclourà també actuacions musicals a càrrec de Sheila Grados (veu) i Javier Gavara (guitarra) i es projectarà l’àudiovisual “La gent, la memòria de Montbui”.

Cal remarcar que l’activitat es realitzarà seguint el protocol d’activitats culturals, amb aforament limitat a 296 persones. El públic haurà de romandre amb mascareta durant tota la celebració. Les invitacions per a aquest acte es poden adquirir a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores, fins al límit de l’aforament.

A més de la Gala de la Gent Gran, les activitats continuaran durant els propers dies amb diferents propostes.

Així, aquest dijous, a partir de les sis de la tarda, va tenir lloc el Play-Back de la Gent Gran amb el grup “Bella Amistad” a Mont-Àgora.

Avui divendres a partir de les cinc de la tarda es farà a la Vinícola un bingo, activitat popular que es realitzarà seguint els protocols sanitaris. Hi haurà premis-vals de compra en comerços de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM). El bingo popular es realitzarà entre les cinc i les set de la tarda. Activitat limitada a les 50 primeres persones, per limitació d’aforament.

El dissabte es durà a terme una Visita Guiada a La Tossa de Montbui. Amb sortida en autobus des del Nucli Urbà, s’organitza un desplaçament per conèixer el patrimoni històric, natural i arquitectònic d’un dels grans tresors de Montbui.

El punt de trobada serà a la rotonda del Bou, des d’on es sortirà en autobus a dos quarts de 10 del matí. La visita a La Tossa es farà entre les 10 i les 12 del migdia. Hi haurà un aperitiu saludable individual pels/les participants. Activitat limitada a 50 persones. Cal inscripció prèvia a l’Ajuntament fins esgotar places (de dilluns a divendres de 9 a 12 hores).

Els actes van començar dilluns 27 de setembre amb una activitat de Gimnàstica per a la Gent Gran, la qual es va dur a terme a l’Estadi Municipal de Futbol.

Dimarts passat es va celebrar un cine-fòrum amb la projecció de la pel·lícula “El gran showman” a la sala petita Mont-Àgora. Una cinquantena de persones van participar en l'activitat, que va finalitzar amb un breu col·loqui amb l’expert cinematogràfic Ricard Fusté.

També dimarts, però a partir de les sis de la tarda, va tenir lloc la inauguració de l’exposició de litografies de Manuel Perera “Mites del cinema clàssic”. L’activitat va comptar amb la presència de l’alcalde, Jesús Miguel Juárez, i de la regidora de Gent Gran, Sara Bergantiño.

I dimecres passat la sala petita Mont-Àgora va acollir una xerrada sobre seguretat, a càrrec del Cos de Mossos d’Esquadra. També dimecres es va organitzar un taller de jardineria per a la gent gran.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 14:21

Imatges

Exposició de Manuel Perera