Montbui està celebrant la “Setmana Jove”

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 00:30

Durant aquesta setmana es celebra a Montbui una nova edició de la “Setmana Jove”, conjunt d’activitats adreçades al jovent montbuienc i que organitza l’Ajuntament montbuienc a través de la regidoria de Joventut.

Les activitats van començar dilluns amb un “Escape Room” que es va realitzar a la sala Auditori Mont-Àgora. Hi van participar una seixantena de nois i noies, que es van dividir en set grups per completar els reptes plantejats.

Dimarts es va realitzar a Mont-aQua un Torneig d’Handbol organitzat pel Club d’Handbol Montbui i també una sessió de cinema a la fresca a l’amfiteatre del Passeig Catalunya (aforament limitat) amb la projecció de la comèdia “Padre no hay más que uno”.

Avui dimecres s’ha organitzat una exitosa sortida al parc aquàtic Waterworld Lloret de Mar, amb 140 participants.

El dijous 8 de juliol a partir de les sis de la tarda s’organitzarà al CCC La Vinícola un Torneig de Tennis Taula (cal inscripció prèvia). És una activitat que compta amb la col·laboració del Club Tennis Taula Montbui.

I el mateix dijous, però a les 22.00 hores, es realitzarà una sessió de cinema a la fresca a l’amfiteatre del Passeig Catalunya, on es podrà veure la comèdia d’acció “Men In Black 4” (amb aforament limitat).

El divendres 9 de juliol, a partir de les 18 hores, s’organitzarà el joc de pistes (GPS Track) #Notelajuguis. L’activitat, que es durà a terme al Passeig Catalunya, serà un joc interactiu sobre la responsabilitat dels joves i els riscos de les addicions. Per participar caldrà portar un mòbil amb internet, i hi haurà premis pels participants. Col·labora en aquesta activitat el Consell Comarcal de l’Anoia. Cal inscripció prèvia.

El mateix divendres, però a les 22.00 hores, s’organitzarà a la pista de l’escola García Lorca una Tik Tok Party. Es tracta d’una activitat festivo-musical conduïda per Javi Mancebo, i en la qual participaran els tiktokers convidats @llamame_anouk_ i @racxel_oficial. Activitat per gaudir i ballar, i moltes sorpreses. Aforament limitat.

Torneig “Gamer” amb la col·laboració de TIC Anoia

El dissabte 10 de juliol, entre les 16.00 i les 20.00 hores, s’organitzarà al vestíbul de Mont-Àgora un Torneig Gamer, amb la col·laboració de TIC Anoia. Es podrà participar de forma individual o bé en equip en diferents jocs com ara FIFA, Fortnite, League of Legends. Els participants hauran de portar els seus auriculars. Hi haurà premis pels participants, i es requereix inscripció prèvia. Els guanyadors del FIFA21 i el del Fortnite guanyaran una cadira Gamer; mentre que l’equip guanyador del League of Legends obtindran un val de 250 euros en material gamer.

Cada participant només podrà participar en el torneig en un dels jocs (FIFA, Fortnite o Leage of Legends). Per participar al torneig de League of Legends cal ser obligatòriament un equip de 5 persones. Només cal que faci la inscripció una persona de l'equip que serà el/la responsable i haurà d'indicar les dades de la resta de l'equip.

D’altra banda, es realitzarà un sorteig de 2 jocs FIFA21 i un val de 50€ en material gamer per als participants i assistents.

També el dissabte 10 de juliol, però entre les 21.00 i les 23.00 hores es realitzarà una activitat de bany nocturn a la piscina d’estiu, amb el suport i la col·laboració de Nice Moments.

I el diumenge 11 de juliol a partir de les 18.00 hores es durà a terme a l’Estadi Municipal de futbol l’activitat “Humor amarillo”, conjunt de proves esbojarrades (aquàtiques, d’habilitat, d’equilibri) per als més joves. Hi haurà premis pels participants.

Val a dir que les activitats van a càrrec de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament montbuienc, el servei Mont-Jove, i la Comissió de Joves de Montbui. Hi col·laboren Mont-Àgora, Mont-aQua, Iguana, Club Tennis Taula Montbui, TIC Anoia, Diverevent, UD San Mauro, Nice Moments i Consell Comarcal de l’Anoia.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 15:13