Lliurats els diplomes als participants del curs d'auxiliar de magatzem

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 00:25

Dijous passat es va dur a terme al Centre Cívic i Cultural La Vinícola l’acte de lliurament de diplomes a la desena de participants en el curs ocupacional d’auxiliars de magatzem organitzat durant els darrers mesos a Montbui.

Aquest curs ha permès que gran part dels i les alumnes participants hagin pogut accedir al mercat laboral, i aquest és un fet que va voler posar en valor el regidor montbuienc de Promoció Econòmica Jordi Bòria. El regidor montbuienc va emplaçar els alumnes a continuar formant-se, recordant la importància d’aquestes accions ocupacionals. Bòria també els va felicitar per haver completat amb aprofitament aquest curs, i per haver pogut accedir en la majoria de casos a un contracte laboral.

Cal recordar que els/les alumnes participants van realitzar una part més teòrica amb ordinador, operacions de magatzem i també una altra més pràctica com ara la recepció i enviament de mercaderies. També van empaquetar, flexar, van conèixer les tècniques i productes de packaging, així com es van introduir en la utilització de PDA's...

El “Club de la feina”, amb cita prèvia

Després d’uns mesos tancat per la pandèmia de covid-19, des d’aquest mes de juny torna a estar en marxa el servei “Club de la feina”. En aquest servei, ubicat al CCC La Vinícola, es donen eines i recursos a les persones que cerquen feina. Així, al Club de la feina es pot trobar un tauler amb les ofertes de feina de la comarca, també l’oferta formativa de centres de la comarca, ordinadors amb connexió a internet per facilitar la cerca de feina, i també hi ha personal tècnic per assessorar els veïns i veïnes de Montbui sobre qüestions relatives al mercat laboral. Per poder utilitzar el servei “Club de la feina”, degut a les restriccions sanitàries per la pandèmia de la covid-19, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 803 47 35.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 10:48