Homenatge als equips federats guanyadors de les seves respectives competicions

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 13:10

Divendres passat es van dur a terme a la Sala d’Actes de l’Ajuntament montbuien diferents recepcions als equips del municipi que van aconseguir ascensos o títols de lliga durant les competicions federades de la temporada 2020-2021.

L’alcalde, Jesús Miguel Juárez, i el regidor d’Esports, Joel Serrano, van presidir les diferents recepcions, van felicitar als diferents equips, i van repassar amb els protagonistes les complexitats viscudes pels joves esportistes montbuiencs en una temporada atípica en plena pandèmia.

El primer conjunt homenatjat va ser l’equip cadet femení del Club Handbol Montbui, campió de la Fase Única Grup C. Tot seguit es va retre homenatge a l’equip aleví “A” del Futbol Sala Montbui, campió del grup sisè de la Segona Divisió Aleví. A continuació va començar la recepció al conjunt cadet “A” del Futbol Sala Montbui, campió de lliga del grup vuitè de Tercera Divisió Catalana. I va cloure el capítol de reconeixements la recepció al conjunt amateur del Club de Futbol Montbui, campió de lliga en el grup setè de Quarta Catalana.

Durant les recepcions van intervenir tant els entrenadors dels diferents conjunts, jugadors i jugadores del clubs campions (especialment els capitans) que van explicar les dificultats viscudes amb les diferents interrupcions, el fet de disputar les competicions amb menys partits (a només una volta), el compliment de les restriccions contra la Covid-19, etc.

Les quatre recepcions van finalitzar amb el lliurament d’obsequis individuals als diferents components dels equips campions i també amb les respectives fotografies commemoratives.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 13:04

Imatges

Homenatge als equips federats guanyadors de les seves respectives competicions Homenatge als equips federats guanyadors de les seves respectives competicions Homenatge als equips federats guanyadors de les seves respectives competicions