Gràcies!!! La Setmana del Comerç de Montbui finalitza amb un gran èxit organitzatiu i participatiu

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 00:25

La Setmana del Comerç 2021 de Montbui ha arribat a la seva conclusió. Des de l’entitat organitzadora, la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), se n’ha fet una valoració molt positiva, tenint en compte que la participació dels clients ha estat tot un èxit, tant en el concurs “Troba el Logo Amagat” com en l’”Escape Commerce” que es va celebrar dissabte.

La Setmana del Comerç tenia enguany el lema “Gràcies”, com a agraiment als clients i clientes dels comerços de proximitat montbuiencs durant aquest dur any de pandèmia. Cal remarcar l’actitud dels comerços implicats en les activitats, que han estat molt actius i participatius. Des de la UEM volen mostrar el seu agraiment a tots ells també, ja que la seva col·laboració ha estat molt important per continuar amb la tasca de fomentar el comerç local.

Dissabte passat va ser un dels moments àlgids. D’una banda, es va muntar al Boulevard una carpa on els visitants podien participar al fotocol, escanejar el logo amagat, etc. Tot plegat, els i les comerciants de la UEM van poder interactuar amb les persones i donar a conèixer una mica més els comerços de la UEM.

L’activitat “Escape Commerce” celebrada també dissabte va ser una revolució per als joves i no tant joves del municipi. Va tenir molt bona acollida i 21 persones en diferents grups van poder gaudir de la història de Montbui, relacionat-la amb el comerç local. Es coneixerà el nom del grup guanyador durant els propers dies i, els seus integrants podran escollir entre tres premis: una ps5, un patinet elèctric o 400€ en vals de compra en els comerços associats.

Durant la Setmana del Comerç hi va haver una mitjana de 20 participants diaris en el concurs “Troba el Logo Amagat”, arribant fins a més de 30 el dissabte a la carpa de la UEM. Els guanyadors diaris gaudiran d´uns vals de 50€ per poder gastar als comerços adscrits i el vencedor de dissabte un de 100€ en vals.

Des de la UEM volen agrair el suport rebut de les persones que confien en els comerços de proximitat montbuienc. I ho resumeixen amb una frase: “Moltes gràcies a totes i a tots !! Junts i juntes fem Comerç!!!”.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 15:10

Imatges

EscapeRoom Setmana del comerç a Montbui