Celebrada la Fira de l'Esport de Montbui

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 13:20

El passat dissabte es va celebrar la Fira de l’Esport montbuienc, el millor aparador per donar a conèixer a la ciutadania les activitats que realitzen les associacions esportives del municipi.

Van participar-hi associacions com la UE Sant Maure, Club Tennis Montbui, Club Esportiu Montbui, Hoquei Club Montbui, AMPA Escola Antoni Gaudí, Associació Bàsquet Mares Montbou i Moto Club Montbui, que van omplir d’esport i lleure durant tota el matí un dels punts neuràlgics del municipi.

Cal destacar que durant la matinal també es va habilitar una zona amb una atracció inflable per a la mainada.

La matinal va començar amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec del tècnic d’Esports municipal Lluís Atienza. Tot seguit es va dur a terme una exhibició de fit-attack a través del monitor de Mont-aQua Òscar. A continuació, les gimnastes del Club Esportiu Montbui van realitzar diferents exhibicions de rítmica. Tot seguit es van dur a terme diferents sessions de trial a càrrec de joves pilots de Moto Club Montbui i una exhibició d’sticks amb l’Hoquei Club Montbui.

Es tractava d’una activitat organitzada pel Servei d’Esports de Montbui que formava part dels actes que es duran a terme per commemorar la Setmana Europea de l’Esport.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 13:09