Aquest divendres, recepció als equips campions de lliga 2020-2021

Divendres, 24 de setembre de 2021

Aquest divendres 24 de setembre es duran a terme a la Sala d’Actes de l’Ajuntament montbuienc diferents recepcions als equips montbuiencs que van aconseguir ascensos o títols de lliga durant la temporada 2020-2021. Tenint en compte les limitacions sanitàries contra la covid-19 i les restriccions d’aforament, només podrà accedir a l’Ajuntament un acompanyant per nen/a dels equips homenatjats.

L’acte consistirà en una breu recepció a càrrec de l’Alcalde Jesús Miguel Juárez i del regidor d’Esports Joel Serrano, on es farà lliurament d’un petit reconeixement individual pels mèrits assolits durant la temporada 2020-2021.

La primera recepció tindrà lloc a les 7 de la tarda, per retre homenatge el conjunt cadet femení del Club Handbol Montbui, que es va imposar a la Fase Única Grup C de la seva categoria.

A dos quarts de vuit començarà la recepció protocolària a l’equip aleví “A” del Futbol Sala Montbui, campió del grup sisè de la Segona Divisió Aleví. Els joves montbuiencs van sumar 35 punts en 13 partits, assolint 11 triomfs i només dos empats.

A les vuit donarà inici la recepció al conjunt cadet “A” del Futbol Sala Montbui, campió de lliga del grup vuitè de Tercera Divisió Catalana. Els montbuiencs van fer una temporada magnífica, sumant 34 punts (11 triomfs i només un empat).

I a dos quarts de nou es farà la recepció al conjunt amateur del Club de Futbol Montbui, campió de lliga en el grup setè de Quarta Catalana després de guanyar 11 partits, perdre’n un, i sumar 33 punts.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 11:32