Aquest dissabte 25 de setembre, Fira de l'Esport al Boulevard

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 00:00

Programa d'actuacions Fira de l'Esport

09.30 - Gimnàstica de Manteniment

10.00 - Fit Attack

11.00 -Gimnàstica Rítmica

12.00 -Exhibició Patinatge

Aquest proper dissabte 25 de setembre entre les 9 i les 14 hores tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament i en el tram de Boulevard comprès entre la rotonda del Bou i carrer Santa Anna la Fira de l’Esport de Santa Margarida de Montbui.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Servei d’Esports de Montbui, i que forma part dels actes que es duran a terme per commemorar la Setmana Europea de l’Esport. Durant la matinal hi haurà també activitats dirigides com ara gimnàstica o fit attack, i també exhibicions de rítmica i de patinatge.

Les diferents entitats esportives del municipi, una quinzena, estaran presents en aquesta jornada que pretén ser el millor aparador per donar a conèixer les activitats que realitzen a tota la ciutadania, tant a nivell federat com també escolar.

Aprofitant l’ubicació d’un escenari a la Plaça de l’Ajuntament a dos quarts de 10 es realitzarà una sessió de Gimnàstica per a la Gent Gran, a càrrec del Servei d’Esports. A partir de les 10.00 del matí arribarà el torn d’una sessió de Fit-Attack, amb l’Òscar, monitor de Mont-aQua. A partir de les 11 arribarà el torn d’una exhibició de gimnàstica rítmica, a càrrec de les joves gimnastes del Club Esportiu Montbui, i finalitzaran les exhibicions a partir de les 12 del migdia les patinadores de l’Hoquei Club Montbui.

Cal recordar que Santa Margarida de Montbui és un municipi amb una diversitat important d’entitats esportives. A Montbui trobem actualmente clubs i entitats de futbol (UE Sant Maure i CF Montbui), bàsquet (AB Mares Montbou), handbol (Club Handbol Montbui), hoquei patins i patinatge (Hoquei Club Montbui), gimnàstica rítmica (Club Esportiu Montbui), tennis (Club Tennis Montbui i CE Les Moreres), pàdel (CE Les Moreres), tennis taula (Club Tennis Taula Montbui), Escacs (Club d’Escacs Montbui), petanca (Club Petanca Montbui) i trial (Moto Club Montbui).

Darrera actualització: 24.09.2021 | 11:31