Activitats d'alfabetització digital a la Biblioteca Mont-Àgora

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 00:00

Un mes d'octubre amb múltiples propostes a la Biblioteca Mont-Àgora

 

La Biblioteca Mont-Àgora promou activitats d’alfabetització digital adreçades a majors de 55 anys. Es tracta de propostes gratuïtes, i organitzades per la mateixa Biblioteca. Aquestes activitats tenen places per control d’aforament i van a càrrec de Diana Susín. Per poder prendre-hi part, cal inscripció prèvia, a la Biblioteca.

Les propostes començaran amb un “Taller: Com funciona el teu Smartphone”. Es realitzarà els dies 4, 11, 18 i 25 d’octubre, de 4 a 5 de la tarda.

Tot seguit es realitzarà l’activitat “Tràmits, gestions i compres en línia”, la qual tindrà lloc el 18 d’octubre de 6 a 8 de la tarda.

Durant el mes de novembre es duran a terme tres propostes més. D’una banda, el 8 de novembre, el taller “Com fer servir el correu electrònic”, que es realitzarà entre les 4 i les 6 de la tarda.

Els dies 15 i 22 del mateix mes de novembre es farà la formació “Demana cita al CAP i accedeix a La Meva Salut”. Es durà a terme de 4 a 5 de la tarda.

I el 29 de novembre està previst el taller “Utilitza el teu mòbil per fer videotrucades”, el qual es farà entre les 4 i dos quarts de sis de la tarda, com totes les activitats, a la mateixa Biblioteca.

 

Un mes d’octubre amb nombroses propostes a la Biblioteca

Paral·lelament a les activitats d’alfabetització digital, la Biblioteca Mont-Àgora continua preparant diferents propostes.

Entre els dies 4 i 29 d’octubre tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora una “Mostra de literatura especialitzada sobre salut mental”. Es tracta d’una mostra de documents de ficció i de no ficció per sensibilitzar al púlic sobre sobre la forma de veure a les persones que pateixen problemes mentals, coincidint amb la celebració del 10 d’octubre “Dia Mundial de la Salut Mental”.

El dimarts 5 d’octubre hi haurà una trobada del Club de Lectura Nucli Urbà, que repassaran la lectura del llibre “Charlotte”, de David Foenkinos, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Activitat conduïda per Teresa Mascó. Inscripcions a la Biblioteca (activitat gratuïta).

Els dimecres d’octubre a juny de 19.15 a 20.15 hores es celebra el Club de lectura i conversa en anglès, a càrrec de Carla Vélez. Les inscripcions es podran formalitzar a la Biblioteca. Hi ha places limitades. Començarà el Club de lectura el dia 6 d’octubre.

El divendres 8 d’octubre tindrà lloc una trobada del Club de Lectura Nucli Antic, amb una trobada de lectors que han llegit el llibre “Boulder”, d’Eva Baltasar. Activitat conduïda per Maria Enrich. El club de lectura serà conduït per Maria Enrich, i es celebrarà a la sala polivalent del Nucli Antic. Inscripcions gratuïtes, a la Biblioteca.

El dijous 14 d’octubre a partir de les sis de la tarda es celebrarà un primer Taller de Biblioteràpia amb recomanacions literàries per analitzar com la literatura en spot ajudar a combatre la sensació d’angoixa, ansietat o por. Activitat emmarcada en el Dia Mundial de la Salut Mental, que anirà a càrrec de Laura Garcia (de Booklife) i que és gratuïta. Requereix inscripció prèvia.

I el dijous 28 d’octubre a partir de les sis de la tarda es durà a terme un segon Taller de Bilbioteràpia sobre “La superació i la resiliència”, per analitzar com la literatura ens pot ajudar a superar determinades situacions extremes per tornar al nostre estat habitual. Activitat emmarcada en el Dia Mundial de la Salut Mental. Inscripcions gratuïtes a la Biblioteca Mont-Àgora.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 12:25