Convocatòries obertes per la contractació de persones en pla d'ocupació a l'Ajuntament de Montbui, subvencionat pel SOC

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 00:00

Continuen obertes dues convocatòries per la contractació de persones en diferents plans d’ocupació inclosos dintre de la línia d’ajuts de la subvenció extraordinària i urgent: Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (SOC-MUTP) tramitada a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. Es tracta d’una línia de subvenció de caràcter extraordinària i urgent promoguda pel Govern de la Generalitat per fer front a les conseqüències de la COVID-19 en el mercat de treball, en els municipis afectats pel tancament perimetral.

Fins al 8 de setembre està oberta la convocatòria per a una contractació urgent -de caire laboral temporal- d'un tècnic/a pel Departament de Secretaria (A2).

També fins al 8 de setembre està oberta la convocatòria d'una contractació urgent -de caire laboral temporal- d'un tècnic/a de Via Pública (A2).

Contractació de joves en pràctiques beneficiàries del programa de garanties juvenils del SOC

El Servei d’Ocupació de Catalunya – dins el programa de garanties juvenils – obrirà una convocatòria per la contractació de joves en pràctiques en tècnic/a de comunicació, tècnic/a de salut pública, i tècnic/a de projectes, a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Les persones interessades poden trobar informació sobre aquestes convocatòries a la web municipal www.montbui.cat o bé a l’enllaç bit.ly/372VCcw

Darrera actualització: 06.09.2021 | 14:27

Imatges

joves en pràctiques Montbui