Xerrades sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA)

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00

Des de l’Equip d’Atenció Primària del CAP Montbui, conjuntament amb la regidoria de Salut de l’Ajuntament, s’organitzaran dues xerrades informatives per informar als veïns i veïnes de Montbui sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA). Les xerrades, que aniran a càrrec de responsables de l’ambulatori montbuienc, tractaran sobre la importància del Document de Voluntats Anticipades (DVA). El document de voluntats anticipades (DVA), també denominat testament vital, és un document dirigit al metge o metgessa responsable, en el qual una persona major d'edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, expressa les instruccions a tenir en compte quan es trobi en una situació en què les circumstàncies no li permetin expressar personalment la seva voluntat.

El document també serveix per designar un representant que actuï com a interlocutor o interlocutora vàlid o vàlida amb el metge o l'equip sanitari, en el cas que no pugui expressar la seva voluntat per ella mateixa. Aquest document s'ha de formalitzar, a través de notari o davant de tres testimonis.

La primera de les xerrades es durà a terme el proper dimecres 19 de febrer a partir de les sis de la tarda la sala polivalent del Centre Cívic i Cultural La Vinícola. La següent xerrada tindrà lloc al Nucli Antic (Centre de Serveis) el dimecres 26 de febrer a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Les xerrades són activitats gratuïtes i adreçades a totes les persones del municipi interessades.

Darrera actualització: 14.02.2020 | 08:10