Xerrada sobre el TEA a Montbui

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 00:00

El proper dijous 17 d’octubre a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic i Cultural La Vinícola una xerrada sobre “Trastorns de l’espectre autista” (TEA). La xerrada anirà a càrrec del Doctor Luis Villar Álvarez (psiquiatre infanto-juvenil) i de la psicopedagoga Dolors Peláez, així com també intervindrà l’Associació TEA (Asperger) Manresa.

L’activitat és organitzada per un grup de pares i mares anoiencs de nens i nenes amb TEA, i té com a objectiu informar, assessorar a altres famílies i poder donar a conèixer els trastorns de l’espectre autista (TEA), els quals es presenten des dels inicis de la vida de l’infant, amb la manifestació de disfuncions cerebrals mitjanament identificades. L’objectiu de l’activitat és també la difusió del projecte d’Associació TEA Anoia, formada per familiars i educadors que conviuen amb les persones amb TEA.

Les persones interessades a assistir a la xerrada o que vulguin més informació poden contactar mitjançant el correu electrònic teanoia@hotmail.com

Darrera actualització: 14.10.2019 | 11:29