Una "Revetlla tranquil·la i diferent" aquest any a Montbui

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

Montbui va viure aquest dimarts al vespre una revetlla diferent, sense foguera popular, sense actes massius, però sí molt familiar, cívica i segura. Des del consistori es van seguir les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, que recomanava celebrar-la en grups petits i a casa i tenir molta precaució a l'hora de manipular els petards.

La revetlla de Sant Joan 2020 ha estat clarament marcada per la Covid 19. Tot i haver sortit de les fases de desconfinament i superat els moments crítics de contagis per la pandèmia, l’Alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez va recordar a la ciutadania a través d’un ban una sèrie de recomanacions per dur a terme la revetlla de forma segura i responsable. El batlle demanava responsabilitat i seguretat a la ciutadania, i respectar especialment les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis.

A la pràctica, la ciutadania va respondre bé, adaptant-se a una situació excepcional i que condicionava una festa tradicionalment molt celebrada al municipi.

Cal destacar que a Montbui no es van produir incidents remarcables durant la nit de Sant Joan, més enllà de petits ensurts produïts per la manipulació de pirotècnia.

 

 

Darrera actualització: 26.06.2020 | 14:04