Una nova operació conjunta entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra desmantella una nau amb 1.500 plantes de marihuana

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:50

Dimarts passat la Policia Local de Montbui i els Mossos d'Esquadra van detectar i desmantellar una plantació de 1.500 plantes de marihuana ubicada a una nau del municipi ubicada a tocar del Nucli Antic.

L'operació es va produir després que la Policia Local localitzés un camió de gran tonatge a una zona sense pas habitual d'aquests vehicles. Tenint en compte això, els agents van inspeccionar les naus properes a la ubicació del vehicle i van veure que una d'elles disposava d' extractors d'aires, tenia “punxada” la llum i del seu interior sortia una forta pudor a marihuana.

Amb treball conjunt d’ambdós cossos policials es va descobrir la plantació i es va detenir a un home albanès de 43 anys. L'home va ser acusat d' un delicte de salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

Cal recordar que només cinc dies abans una actuació coordinada d'ambdós cossos policials va permetre localitzar, en una altra nau propera, una plantació de marihuana amb 1.200 plantes.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 15:18