Treballs de millora d'espais públics, a càrrec de la Brigada Municipal

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:25

Els operaris de la Brigada Municipal han continuat treballant durant els darrers dies en la millora de diferents espais públics del municipi. Una de les tasques realitzades ha estat la millora d’una de les voreres d’accés al pont gran que uneix Montbui i Igualada.

Durant els darrers dies els operaris també han treballat en l’arranjament del pati del Centre d’Atenció Primària (CAP).

 

Properament, pavimentació del Carrer de Dalt del Nucli Antic i millores a l’esplanada d’aparcament per accedir al cementiri municipal

Durant les properes setmanes es duran a terme les tasques de pavimentació del Carrer de Dalt del Nucli Antic. Es tracta d’una actuació que té com a objectiu millorar la mobilitat dels veïns i veïnes del carrer i de la zona, atès que és una via que acaba en terra i això provoca problemes de fangs i rases. Les obres de pavimentació del Carrer de Dalt tindran un període màxim d’execució d’un mes.

També durant les properes setmanes es realitzaran tasques de millora a la zona d’esplanada utilitzada com a aparcament de vehicles propera al cementiri de municipal. Aquests treballs tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat de vehicles a aquest servei municipal.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 15:18