Sessions formatives telemàtiques del curs "Com relacionar-se electrònicament amb l'administració"

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:35

El taller formatiu “Com relacionar-se electrònicament amb l’administració”, que va començar de forma presencial el passat mes de març, i que es va veure interromput per la pandèmia de covid-19, continuarà ara amb tres noves sessions de caire telemàtic que estan programades pel dilluns 26 d’octubre (19:00-20:30 h), dimarts 27 (de 19:30 a 21 hores) i el divendres 30 (de 19:00 a 20:30 h).

Les inscripcions per a aquests tallers telemàtics estan limitades a cinc participants per sessió, els quals han de concretar la seva participació, per correu electrònic a l’adreça electrònica montbui.comunicacio@montbui.cat abans de les 21 hores del dijous 22 d’octubre, assenyalant cada participant el dia de la sessió a la qual s’inscriu. Els participants es distribuiran per rigorós ordre d’arribada de les peticions, les quals estan limitades a persones membres de les associacions i entitats de Montbui.

El taller formatiu "Com relacionar-se electrònicament amb l'administració", està centrat en donar eines i coneixements als assistents sobre com han de relacionar-se electrònicament amb l'Ajuntament i amb les altres administracions (certificats electrònics, accés a seu electrònica, l'expedient electrònic, notificacions electròniques, etc.).

Aquesta formació és gratuïta i s’emmarca en el procés de desenvolupament de l’administració electrònica, mitjà necessari per llei per canalitzar les comunicacions de les persones jurídiques vers les administracions.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 14:28