Realitzada la tradicional trobada amb les entitats esportives de Montbui

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:10

Divendres passat va tenir lloc a la sala petita Mont-Àgora, complint estrictament els protocols sanitaris contra la covid-19, una reunió organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament montbuienc amb una desena de representants de les diferents entitats esportives del municipi.

Durant la trobada, la regidoria d’Esports Isabel Guerrero va remarcar la importància “d’estar al costat de les entitats esportives del municipi, en uns moments complicats com els que estem vivint. Valorem tots els esforços que esteu fent, les mesures d’adaptació als protocols que van canviant i que requereixen molta paciència i feina per part vostra. Us garantim màxima col·laboració i suport en tot el que estigui en les nostres mans”. Durant la trobada, que es realitza de forma anual per tal de presentar les activitats que organitza l’Àrea d’Esports, es van abordar diferents qüestions, com ara les justificacions dels convenis de l’any 2020. També es van avançar les novetats pel que fa als convenis per a aquest any 2021, es van presentar les previsions d’activitats esportives per a 2021 sempre que la pandèmia permeti realitzar-les. Tanmateix, es va explicar a les entitats la previssió d’ajuts a la pràctica esportiva per a col·lectius vulnerables.També es van donar a conèixer propostes sobre la commemoració del 8 de Març Dia Internacional de la Dona (actes que es realitzarien entre el 7 i 14 sempre que la situación sanitària els permeti).

La reunió també va permetre explicar a les entitats els canvis que han entrat en vigor aquest dilluns 8 de febrer, i que flexibilitzen les restriccions pel que fa a la pràctica esportiva fins el proper 21 de febrer.

Va finalitzar la reunió amb un torn de precs i preguntes, on els representants de les entitats van demanar especialmente la màxima implicació municipal per poder garantir la supervivència dels clubs i entitats esportives del municipi, que estan vivint una temporada molt complicada per les restriccions i dificultats per poder practicar els seus corresponents esports.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 13:45