Pròximes activitats nadalenques a Montbui

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 00:40

Aquest diumenge, arribada en globus dels Reis de l’Orient i Cavalcada

Aquest proper diumenge 5 de gener a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc l’ Arribada en Globus de Ses Majestats els Reis de l’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar. Com a novetat molt destacada, els Reis de l’Orient arribaran enguany al Passeig Catalunya, que serà l’espai on es desenvoluparà aquesta activitat.

A partir de l’arribada del Globus i d’un breu parlament de Ses Majestats i de les autoritats, donarà inici la cavalcada, la qual variarà notablement el seu recorregut, amb sortida a la Biblioteca Mont-Àgora i conclusió al Passeig Espanya de Vista Alegre, havent recorregut el carrer del Pont, el Boulevard, el tram inicial de la carretera de Valls i fins l’inici del barri de Vista Alegre.

La comitiva anirà encapçalada per Ses Majestats, els Reis de l’Orient, amb les seves carrosses, i acompanyats per una àmplia comitiva de patges.

 

Al Nucli Antic, també es realitza la Cavalcada

Al Nucli Antic montbuienc Ses Majestats arribaran a l’església de Santa Margarida a dos de vuit de la tarda, amb la tradicional cavalcada organitzada per la Comissió de Reis Nucli Antic.

 

Recepció de joguines de les Cavalcades montbuienques

Avui dijous 2 de gener entre les 5 i les 8 de la tarda, demà divendres entre 5 i 8 de la tarda i el dissabte entre les 10 del matí i les 2 del migdia tindrà lloc la recepció de joguines a repartir durant la cavalcada del Nucli Urbà.

Al Nucli Antic els dies i horaris de recepció de joguines seran el dissabte entre les 20 i les 22 hores i el mateix diumenge entre les 16 i les 18 hores, a l’Ateneu Cultural i Recreatiu.

 

Ball de Reis, el proper dilluns

El proper dilluns 6 de gener entre les sis de la tarda i les nou del vespre tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural La Vinícola el tradicional “Ball de Reis” que organitza l’Associació de la Gent Gran. En aquesta ocasió amenitzarà la vetllada la música d’Àlex Peris.

 

El dimecres 8 de gener: “Sonrisas y lágrimas”, sessió de cinema per a la Gent Gran, a Mont-Àgora

El proper dimecres 8 de gener a partir de les quatre de la tarda tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora una sessió de cinema per a la Gent Gran, amb la projecció de la pel·lícula “Sonrisas y lágrimas”. L’activitat, gratuïta, inclourà el lliurament del regal de Reis per a la gent gran del municipi.

Darrera actualització: 02.01.2020 | 14:38