Properes activitats de l'agenda nadalenca

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:45

Els propers dies pel que fa a la Festa de Reis estaran clarament marcats per la realització de diferents trucades telemàtiques a càrrec dels Patges Reials. Però també es duran a terme al municipi d’altres activitats.

Així, el dijous 24 de desembre és previst que a les 8 del vespre es realitzi la tradicional trobada de reflexió solidària i humana “El silenci del Nadal”, a la Plaça de l’Ajuntament.

Enguany no hi haurà les tradicionals Misses del Gall, però sí es mantenen la Missa de Nadal a la parròquia de Sant Maure el divendres 25 a les 11 del matí i la Missa de Nadal a la parròquia de Santa Margarida del divendres 25 a les 12 del migdia.

Entre els dies 28 i 30 de desembre està previst que es realitzi una nova edició del “Nadal al Carrer 2020”, conjunt d’activitats adreçades als infants d’entre 3 i 12 anys, i que es realitzaran majoritàriament al Centre Obert (carrer Sant Miquel, 6).

El dilluns 28 al matí els infants realitzaran un “Taller de Slime” i una videotrucada amb els Patges de l’Orient; el mateix dia 28 a la tarda s’organitzarà un Taller d’imants de Nadal.

El dimarts 29 al matí s’organitzarà una sortida a l’espai d’escalada “Ingravita”, d’Igualada, i a la tarda s’organitzarà un taller per “fer un gnomo”.

I el dimecres 30 de desembre tindrà lloc la projecció de la pel·lícula “Film Onward”, al Cinema Mont-Àgora. Ja a la tarda, els infants participants en el “Nadal al Carrer” faran cagar el Tió.

I el 5 de gener, a partir de les 12 del migdia, està previst que el cel de Montbui aculli la presència dels Reis de l’Orient, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Des de les terrasses i balcons, no pas a peu de carrer, es podrà veure l’arribada de Ses Majestats.

I també està previst que el proper dia 5 de gener a partir de les 17.00 hores es realitzi una rebuda telemàtica a Ses Majestats els Reis de l’Orient. Es tracta d’una rebuda institucional retransmesa en streaming per la pàgina web municipal i el Facebook de l’Ajuntament. En aquest acte, es farà efectiva la lectura del desitjos per part del nens i nenes de les escoles García Lorca i Antoni Gaudí guanyadors del concurs de cartes a Ses Majestats.

Cal remarcar que les activitats de la Festa de Reis s’adaptaran a l’evolució dels protocols sanitaris. Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s’exigeix en totes les activitats presencials ús obligatori de mascareta, higiene de mans amb gel hidroalcohòlic i respecte de les distàncies de seguretat.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 09:52