Oferiment de raquetes de tennis al Servei d'Esports de l'Ajuntament, que establirà un servei de prèstec per a escoles i entitats

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:05

El dimecres 27 de gener, es va dur a terme l’acte d’oferiment de 232 raquetes de tennis de diferents mides per part de l’entitat Artesanas de Corazón, la qual gestiona el Magatzem Logístic dels Aliments, vers al Servei d’Esports de l’Ajuntament montbuienc. L’acte va comptar amb la presència de Salvador Morodo i Mari Carmen Quijano en representació del Magatzem Logístic, i per part de l’Ajuntament hi va assistir la regidora d’Esports Isabel Guerrero i el Tècnic d’Esports Lluís Atienza. L’objectiu d’aquest oferiment és garantir que es pugui utilitzar aquest material esportiu en aquelles activitats que pugui dur a terme la regidoria d’Esports montbuienca.

Salvador Morodo, com a responsable d’Artesanas de Corazón, va assenyalar que “la raó de ser del magatzem és poder prestar aquests serveis en benefici de la comunitat”. De la seva banda, la regidora d’Esports va “agrair l’oferiment de les 232 raquetes”, i va garantir que “tindran usos esportius per a tot el municipi”. La regidora va recordar que s’establirà un servei de préstec a les escoles i també amb aquelles entitats montbuienques que ho sol·licitin.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 13:44