Obertes les inscripcions per la Primera cursa i caminada de la dona, proves no competitives i respectant els protocols sanitaris contra la Covid-19

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 10:50

Podeu consultar el circuit per on es durà a terme l'activitat clicant AQUÍ

L'organització es reserva el dret de modificar el circuit, segons meteorologia.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui té a punt diferents activitats esportives per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

El diumenge 7 de març, entre les 9 i les 9.30 hores, s’organitzarà la I Cursa de la Dona, amb un recorregut total de 7 quilòmetres per l’espai natural de Montbui. Es tracta d’una cursa no competitiva i que es realitzarà seguint tots els protocols i restriccions contra la Covid-19. Els/les participants hauran de tenir en compte que per a la realització d’esport a l’aire lliure es permeten grups de màxim sis persones, i respectant grups bombolla.

El mateix diumenge, però entre les 9.30 i les 12 hores s’organitzarà la I Passejada pels Espais Naturals de Montbui, activitat no competitiva limitada a 250 participants i que es desenvoluparà pel mateix recorregut de la cursa anterior, i respectant de la mateixa manera les mesures sanitàries anticovid-19.

Cal remarcar que per complir amb els protocols de distanciament social, totes les persones inscrites tindran un horari de participació determinat per l’organització. Per aquest motiu cal fer inscripció prèvia, fins el dia 4 de març, a l’adreça montbui.sesports@montbui.cat. També es poden formalitzar trucant al telèfon 659 45 12 17. A l’hora de fer les inscripcions caldrà indicar nom, cognoms, telèfon, correu electrònic, població, edat i la modalitat en què es pren part (cursa o caminada).

El punt d’inici d’ambudes proves serà el Passeig Espanya (V. Alegre), mentre que l’arribada es farà a l’exterior del pavelló Mont-aQua, on es farà el lliurament d’un obsequi a tots/es els/les participants. L’organització es reserva el dret de modificar el circuit en funció de la meteorologia.

Els inscrits i participants en aquestes proves no competitives entraran en el sorteig de 10 vals de 30 euros per a material esportiu. El sorteig, al qual també hi podran accedir les participants a la Matinal de Tennis-Dobles Femení i les participants a la Matinal de Pàdel Femení, es durà a terme durant la setmana del 15 al 19 de març, i, posteriorment, es comunicarà el resultat del mateix a les persones premiades.
 

I el 14 de març, matinals de tennis i de pàdel femení

Seguint amb la commemoració esportiva del 8-M Dia Internacional de les Dones, el diumenge 14 de març, entre les 9 del matí i la una de la tarda, la regidoria d’Esports montbuienca dóna suport a l’activitat “Matinal de tennis doble femení”, organitzada pel Club Tennis Montbui i per TopTennis a les pistes de Can Passanals. Les inscripcions per a aquesta matinal de dobles en modalitat femenina es podran formalitzar fins el 5 de març. Trobareu més informació a info@toptennis.cat

I el mateix diumenge 14, entre les 10 del matí i les 2 de la tarda, s’organitzarà a les pistes del Club d’Esports Les Moreres una “Matinal de pàdel femení” que compta amb el suport del Servei d’Esports montbuienc. Per a més informació i inscripcions es pot trucar al telèfon 663 456 663.

Cal remarcar que enguany, per segon any consecutiu, s’organitzen aquestes matinals de promoció de l’esport femení a Montbui. L’edició de 2020 només es va poder desenvolupar de forma parcial, ja que la segona matinal va quedar ajornada per l’inici de la pandèmia de Covid-19.

Darrera actualització: 26.02.2021 | 11:11

Imatges

Circuit per on es desenvoluparà l'activitat