Montbui va tornar a col·laborar amb el gran recapte

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:41

Desenes de voluntaris i voluntàries de Montbui a títol informatiu han col·laborat enguany en “El Gran Recapte 2020”, campanya solidària per recaptar fons per a la Fundació Banc dels Aliments de Catalunya. Molts veïns i veïnes de Montbui van col·laborar a l’hora de fer les seves compres diàries o setmanals, amb tiquets i aportacions monetàries fetes directament a la caixa dels supermercats. També d’altres ho van fer tot realitzant aportacions directes pel sistema “Bizum”.

L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar donatius des de qualsevol punt de Catalunya, a més d’informar i sensibilitzar la població de la realitat de la fam al nostre país, i de la importància de la implicació solidària de la ciutadania per ajudar a fer front a aquesta situació encara agreujada per les conseqüències de la pandèmia, ja que des de la irrupció de la COVID-19 els Bancs dels Aliments han donat resposta a un increment de persones ateses que supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.

Cal remarcar que es poden fer aportacions econòmiques fins el dia 13 de desembre a través del web www.granrecapteonline.com


 

Darrera actualització: 26.11.2020 | 11:46