Montbui va ser protagonista del 21è Ral·li Ciutat d'Igualada

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

El Boulevard montbuienc va ser dissabte passat durant més de cinc hores l’espai de reagrupament dels pilots participants en el 21è Ral·li Ciutat d’Igualada. Un intens treball organitzatiu va permetre que els pilots participants, amb els seus vehicles, utilitzessin el tram de Boulevard comprès entre l’Ajuntament i la cruïlla amb carrer Sant Bartomeu com a espai d’estacionament dels vehicles, en finalitzar la segona secció del Ral·li. Des d’aquí, a mitja tarda, els pilots enfilarien novament la carretera de Valls en direcció a Igualada per continuar completant la prova.

Cal destacar una vegada més la tasca excel·lent de l’entitat organitzadora Moto Club Igualada, així com l’esforç de desenes de joves voluntaris que van fer possible amb la seva dedicació l’èxit organitzatiu de l’activitat. Durant les hores del parc de reagrupament les afectacions al trànsit van ser mínimes, tenint en compte que des de la Policia Local de Montbui es va fer un intens treball de senyalització i control de la zona. El civisme i comprensió dels veïns i veïnes de la zona també va contribuir a minimitzar les afectacions. Els accessos alternatius (eix de La Mercè i eix de la Palanca) van ser els que van concentrar el major nombre de desplaçaments de vehicles.

Cal destacar que Montbui Comerç va donar suport al Ral·li i que diferents comerços i serveis del municipi van estar oberts durant la celebració del Parc de Reagrupament, rebent la visita dels pilots i els seus acompanyants.

Durant l’estada dels pilots del Ral·li a Montbui es va fer també el tancament de la modalitat Rallysprint, en un acte de lliurament de trofeus que es va dur a terme al Centre Cívic i Cultural La Vinícola. El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria va ser l'encarregat de lliurar els guardons als vencedors, que van ser els següents.

A “Rallysprint” Classe 1, triomf per a Sergi Romeu i Marta Domènech (Ford Focus 1600/Escud. Mollerussa); a Classe 2 es van imposar Borja Espinola i Oriol Espinola (Renault Clio Esport/Moto Club Sabadell). Pel que fa a la classificació general “scratch”, primera posició per a Borja Espinola i Oriol Espinola (MC Sabadell/Renault Clio Sport), segon lloc per a Sergi Romeu i Marta Domènech (Focus 1600/Escud. Mollerussa) i tercera plaça per a David Moreno i Raquel Montsech (Peugeot 206/Terrassa).

El Ral·li va continuar dissabte al vespre i va finalitzar a l’Avinguda Europa d’Igualada amb el triomf de José Luis García amb el seu Citroën DS3 i un temps total d'1 hora 15'57''. La segona posició va ser per al pilot de Moto Club Igualada, Miquel Prat, a 1 minut i 44 segons del vencedor. I tercer classificat va ser Joan Segú (Citroën DS3), que va cloure a 1 minut i 48 segons del vencedor final.

El 21è Ral·li Ciutat d’Igualada és una cursa automobilística emmarcada dintre de la “Copa de España de Escuderías”, en la modalitat d’asfalt”. Aquesta prova, d’una complexitat organitzativa notable, va ser organitzada per Moto Club Igualada, i tutelada per la Real Federación Española de Automobilismo.

Darrera actualització: 11.12.2019 | 17:21

Imatges

Parc reagrupament de vehicles participants al Ral·li Sortida del tercer tram de ral·li