Montbui participarà amb diferents propostes a la Setmana Europea de l'Esport 2020

Dijous, 17 de setembre de 2020

Montbui s’adhereix enguany a les activitats de la sisena Setmana Europea de l’Esport. Entre els dies 23 de setembre i 3 d’octubre es duran a terme a Montbui diferents propostes, englobades en aquesta celebració a nivell europeu.

La primera de les accions participatives que ja està plenament confirmada és la promoció de la participació en el concurs fotogràfic i videogràfic “BeActive”, una iniciativa promocionada des del Consejo Superior de Deportes, i que té el recolzament de l’Ajuntament montbuienc. L’objectiu és que les entitats i associacions montbuienques prenguin part en aquest concurs, que es desenvoluparà en cinc categories, i que donarà inici el proper dimecres 23 de setembre.

D’una banda, hi ha un premi de fotografia (amb l’esport com a tema central), un altre premi de vídeos divertits (fent esport), un altre premi amb vídeos amb reptes a superar que requereixin l’ús d’una habilitat esportiva amb coreografia, un altre premi amb vídeos de reptes a superar que requereixin l’ús d’una habilitat esportiva sense coreografia i una cinquena categoria on es poden presentar vídeos mostrant l’adaptació de la pràctica d’un esport a les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19 i que configuren la “Nova normalitat”.

Les bases del concurs estableixen que els vídeos hauran de ser originals i tenir una durada de menys de 30 segons.

Cada entitat haurà de proposar la participació al seu públic objectiu (afeccionats, esportistes, usuaris, etc.) i gravar el vídeo a partir de l’aplicatiu TikTok i, posteriorment, pujar-ho a Twitter, Facebook i Instagram amb les etiquetes #BeActive #SemanaEuropeadelDeporte20 i també nominant a l’entitat per la qual participa.

Trobareu tota la informació sobre aquesta proposta a l’enllaç https://www.csd.gob.es/es/promocion-del-deporte/semana-europea-del-deporte

Durant els propers dies continuarem anunciant la resta d’activitats d’aquesta Setmana Europea de l’Esport, que implicarà una important participació de les entitats montbuienques en l’àmbit esportiu.


 

Darrera actualització: 17.09.2020 | 11:19