Montbui millora l'entorn de Can Passanals

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 00:05

Des de finals del passat mes de novembre es realitzen els treballs d’ordenació dels aparcaments i els accessos per a vianants de l’entorn de l’Església de Sant Maure, a la zona de Can Passanals.

L’objectiu d’aquesta actuació es substituir totes les travesses de la rampa esglaonada i el paviment entre els esglaons amb formigó, creant un nou espai sobre l’altre aparcament ubicat a tocar del carrer del Pont, amb arbrat i alguns bancs. L’actuació també contempla netejar, ordenar i donar continuïtat al paviment dels dos aparcaments.

Amb això s’aconseguirà complementar l’aparcament de la zona esportiva i de l’església que en moments puntuals necessiten de més capacitat i a la vegada es comunicarà a peu el Parc Central amb aquests aparcaments i amb la zona esportiva.

El projecte planteja també la creació d’una zona de mirador, la reposició de voreres, la col·locació de baranes de fusta, bancs, arbrat i l’ ordenació de la zona. La superfície d’actuació d’aquest projecte és de més de 2.200 metres quadrats

L’actuació va a càrrec de l’empresa Nou Actis SL, es va adjudicar per 94.864 euros, i serà una realitat durant les properes setmanes.

Darrera actualització: 14.02.2020 | 08:04