Montbui ha renovat i ampliat el sistema de megafonia urbà, coincidint amb les festes nadalenques

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 00:35

Coincidint amb les festes nadalenques, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha remodelat i ampliat el sistema de megafonia urbà. Aquest sistema, utilitzat tant per a ambientació musical com per donar missatges a la población, cobreix ara bona part del centre comercial del municipi (des de la mateixa entrada per la rotonda de l’olivera i fins a la cruïlla amb el carrer del Pont, just on finalitza el Boulevard). Cal remarcar que s’ha realitzat una remodelació i millora del sistema anterior, que datava de 2009, i també s’ha ampliat en un tram nou d’uns 150 metres, just a l’entrada del Nucli Urbà montbuienc.

Durant les darreres setmanes, operaris de l’empresa Ràdio Sala han dut a terme els treballs de millora i ampliació d’aquest sistema, controlat a través d’una aplicació remota que permet la seva programació.

A més de la zona del Boulevard, l’espai MontMercat i el Passeig Catalunya disposen també d’equips habilitats per a megafonia, un element concebut com a servei públic de comunicació i també com a element de dinamització comercial.

La renovació i ampliació del sistema de megafonia urbà ha tingut un cost de 18.000 euros.


 

Darrera actualització: 21.01.2021 | 14:18