Montbui ha estrenat nova temporada de la piscina d'estiu

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:33

Des de mitjans de juny està oberta la piscina municipal de Santa Margarida de Montbui. La piscina montbuienca ha recuperat enguany una normalitat que es va veure trencada durant l’estiu del 2020, en la qual únicament va acollir activitats limitades dels infants dels casals i no es va obrir al públic en general.

Enguany es poden fer abonaments individuals i familiars de temporada; també abonaments individuals mensuals i es crea la possibilitat d’adquirir un pack de 10 entrades amb un important estalvi en el preu.

Les entrades individuals de dilluns a divendres no festius seran gratuïtes pels més menuts (de 0 a 3 anys); els nens i nenes de 4 a 17 anys pagaran 3 euros; mateix preu que hauran de pagar els jubilats, els pensionistes, i els discapacitats. L’entrada ordinària per a majors de 18 serà de cinc euros.

Pel que fa a les entrades dels dissabtes, diumenges i festius, els preus seran de 4 euros per als nens i nenes de 4 a 17, també 4 euros per a jubilats, pensionistes i discapacitats. L’entrada per a majors de 18 anys en dies festius serà de sis euros.

Val a dir que els abonaments es podran formalitzar a la mateixa piscina municipal, aportant la preceptiva documentació identificativa, i, en el cas dels abonaments familiars, el llibre de família i una fotografia individual.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 18:26

Imatges

Piscina d'Estiu Montbui 2021