Montbui commemora el Dia de l'Orgull LGTBI, amb la resta d'ajuntaments de la MICOD

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:40

Amb motiu del 28 de juny, dia de l’orgull LGTBI, els municipis de la Mancomunitat organitzen diversos actes per la visibilització LGTBI i per seguir trencant estereotips vers el col·lectiu.

A Montbui es pot veure la mostra “El moviment en imatges”, exposició que es pot trobar a la sala d’exposicions-vestíbul de l’Espai de les Arts i el Coneixement Mont-Àgora i que repassa la trajectòria històrica dels 35 anys del moviment LGBT a Catalunya a través del testimoni de cartells que mostren moments significatius i reflecteixen la importància que ha tingut el moviment associatiu LGBT al llarg d´aquests anys.

Per als joves dels diferents municipis de la Mancomunitat s’han organitzat diversos tallers que tenen l’objectiu de visibilitzar el col·lectiu i lluitar contra la LGBTIfòbia. A Montbui

A més des d’aquesta setmana s’ha penjat la bandera LGBTI als balcons dels ajuntaments que aquest 2021 incorpora també, a més del colors de la bandera irisada de l’Arc de Sant Martí, les franges triangulars amb els colors de la bandera trans i els colors marró i negre.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 18:31