Montbui celebrarà aquest dijous un Sant Jordi diferent

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 00:00

El confinament per la pandèmia del coronavirus, i el manteniment de l'Estat d'Alarma, fa impossible la celebració tradicional de Sant Jordi. Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s'han programat un seguit d’activitats per celebrar aquesta festa en estat de confinament.

Aquest dijous, des de les finestres i els balcons, els més menuts de la casa viuran un Sant Jordi diferent. Entre les 11 del matí i la 1 de la tarda, i entre les 5 i les 7 de la tarda, Mickey Mouse visitarà els diferents nuclis de Montbui saludant als més menuts, que no han de sortir en cap cas dels seus domicilis.
Mickey Mouse els saludarà amb un megàfon i els donarà ànims i consells, passant en vehicle per tots els carrers del municipi. Organitza aquesta activitat infantil "a distància". Hi col•laboren Viulafesta, Diverevent, Construccions Fernández Huguet i a nivell individual Tati Luque i Javi Mancebo.

 

Hora del Conte especial, per l'instagram de la Biblioteca Mont-Àgora

Durant la Diada de Sant Jordi, el proper dijous 23 d’abril es podrà gaudir d’una sessió telemàtica de "L' Hora del Conte" a través de l'Instagram de la Biblioteca Mont-Àgora. Es llegirà "Contes màgics", amb La Tribu Juganera. A partir de les 6 de la tarda. Organitza l'activitat la Biblioteca Mont-Àgora i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

 

 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 10:48

Imatges

Activitat de l'Hora del Conte, a l'Instagram de la Biblioteca Mont-Àgora