Montbui celebra la "Setmana del comerç"

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 00:20

Fins el proper dissabte Montbui celebra la “Setmana del Comerç”, conjunt de propostes que prenenen posar en valor la importància dels comerços de proximitat. La “Setmana del Comerç” és organitzada per la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), amb el suport de l’Ajuntament montbuienc (Montbui Comerç).

La “Setmana del Comerç” s’ha dissenyat amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania les persones que posen cara al comerç de proximitat. Per tot plegat, s’han penjat als fanals de les principals vies del municipi uns cartells amb les fotos dels socis de la Unió d’Establiments de Montbui, l’entitat que aglutina el petit i mitjà comerç i establiments del municipi.

Per commemorar aquesta data, el proper dissabte l’entitat organitzadora, la Unió d’Estaliments de Montbui, ubicarà una carpa en el bulevard comercial, on hi haurà un fotocol i l’animació de Jordi Callau.

Val a dir que durant aquests dies s’estan emetent diferents píndoles informatives a través de les xarxes socials de la UEM, on es posa en valor la importància de la compra de proximitat i els clients expliquen perquè trien comprar als comerços montbuiencs. Dintre de la “Setmana del Comerç” també s’està fent el sorteig diari d’un taló de 100 euros entre els clients dels establiments adherits a la UEM, per premiar la seva confiança i fidelitzar-los. Els comerços de la UEM també reparteixen durant aquests dies unes bosses ecològiques de compra per a aquells clients que facin una compra superior a 20 euros
 

Montbui va estrenar dilluns la il·luminació nadalenca

Des de dilluns passat està en marxa la il·luminació nadalenca a Montbui. Es tracta de la tradicional il·luminació que acompanyarà com és costum la celebració de les festes nadalenques. Aquesta il·luminació és especialment visible al Boulevard, l’eix comercial.

Enguany des de l’Ajuntament s’ha prioritzat la necessitat de donar suport al comerç de proximitat utilitzant tots els recursos possibles. A més de la il·luminació nadalenca, com és costum, durant els propers dies es posarà en marxa la megafonia per amenitzar les compres nadalenques. Enguany la megafonia nadalenca es podrà escoltar des de l’inici de la carretera de Valls i fins la cruïlla del Boulevard amb el carrer del Pont.

 

Darrera actualització: 03.12.2020 | 10:20

Imatges

llums de Nadal a Montbui