Mont-Àgora acollirà, temporalment, l'Escola de Dansa del Consell Comarcal de l'Anoia

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:05

En el darrer ple celebrat aquest dimarts pel Consell Comarcal de l’Anoia es va aprovar un conveni de col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament de Montbui (a través de l’empresa municipal Montbui Activa SL), segons el qual l’escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia es reubica temporalment a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora.

Aquest trasllat temporal és degut a les obres necessàries de reforma que s’han de fer a la Casa de Cultura d’Igualada, edifici que cal adequar a la normativa tècnica vigent, i que fins ara acollia les classes d’aquesta escola. En concepte de cessió d’espais, el Consell Comarcal abonarà una quantitat mensual, durant els sis mes de vigència del conveni.

L’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora disposa d’aules de dansa, que seran utilitzades temporalment pels alumnes de l’Escola de Dansa del Consell. De la mateixa manera també n’utilitzaran els camerinos existents. Les aules de dansa de Mont-Àgora, ubicades al primer pis de l’equipament, estan en funcionament des de 2017, i acullen fins el moment nombroses activitats artístiques (balls diversos, tallers).

Amb la signatura del conveni, els 55 alumnes dels quals disposa actualment l’Escola de Dansa del Consell Comarcal realitzaran les seves classes a Mont-Àgora, de dilluns a dijous, en horari de tarda-nit.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 10:47