Lliurats els premis del Concurs de dibuix infantil i juvenil “Primavera confinada”

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:55

El passat dijous 23 de juliol va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil “Primavera Confinada”, celebrat a Mont-Àgora, i que va anar a càrrec de l’Alcalde Jesús Miguel Juárez i de la regidora de Cultura, Festes i Gent Gran montbuienca Sara Bergantiño.

El concurs es va organitzar durant el mes de maig amb la col·laboració de l'empresa local Proembasa, de la Unió d'Establiments de Montbui i de l'entitat "Viu la festa".

Es dividia en quatre categories: A (de 3 a 5 ays), B (de 6 a 8 anys), C (de 9 a 11 anys) i D (de 12 a 14 anys). Els premis als guanyadors i guanyadores han estat obsequis valorats en 100 euros (primers classificats), 50 euros (segons classificats) i 25 euros (tercers classificats).

A la categoria dels més menuts A (de 3 a 5 anys), primer premi per a Èric Vicho; segon lloc per a Max Grifé i tercer lloc per a Leyre Guzmán.

A la categoria B (de 6 a 8 anys), el primer lloc va ser per a Dídac Vicho, segon premi per a Candela Agüera i tercer guardó per a Genís Padró.

A la categoria C (de 9 a 11 anys), el primer premi va ser per a Martina Sánchez, segon guardó per a Noa Hernández, i el tercer va correspondre a Èlia Sánchez.

A la categoria D (de 12 a 14 anys), primera posició per a Alba Garcia, segon lloc per a Lola Agüera i tercer premi per a Joel Hernández.


 

Darrera actualització: 30.07.2020 | 12:35

Imatges

1º Classificat - Categoria A - Primavera confinada 1º Classificat - Categoria B - Primavera confinada 1º Classificada - Categoria C - Primavera confinada