L'Institut Montbui rebrà durant la setmana que ve una doble visita de les "Mini fires de l'estudiant" per explicar l'oferta formativa als més joves

Dijous, 18 de març de 2021 a les 00:50

Anoia Jove, el departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia reactiva aquest mes de març les Mini Fires de l’Estudiant als instituts de la comarca que tenen servei TDIC o Pidces.

Es tracta de fires itinerants pels instituts de la comarca, dinamitzades per tècniques de joventut, on es posa a disposició dels alumnes de quart d’ESO, Batxillerat i PFI, tota l’oferta formativa d’estudis postobligatoris (PFIs, Cicles Formatius, proves d’accés a la universitat, notes de tall, ponderacions, graus universitaris i altres aspectes pràctics referents a les preinscripcions, matrícules, centres, vies d’accés, etc.).

L’objectiu principal és donar una atenció personalitzada als i les joves per tal de, tenint en compte els recursos que tenen al seu abast, facilitar-los la seva elecció i acompanyar-los en el procés de definir els seu objectiu acadèmic.

A l’Institut Montbui hi haurà dues edicions de la Mini Fira, dimarts 23 de març anirà dirigida a alumnes de primer i segon de Batxillerat i el dijous 25 de març als alumnes de PFI i quart d’ESO.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 11:14