Les propostes culturals sensibilitzadores, pel 25N, van ser protagonistes a Mont-Àgora

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 07:25

Dijous passat es van dur a terme a Mont-Àgora dues activitats clarament emmarcades en l’agenda del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les dones.

Primerament es va fer, al vestíbul de Mont-Àgora, la inauguració de l’exposició “Identidades impuestas”, mostra realitzada per Tatiana Méndez. Es tracta d’una exposició on es denuncia l’arrelament de diferents formes de violència contra les dones a la nostra societat.

Tot seguit, una trentena de persones van assistir a la projecció del film “El viaje al cuarto de una madre”, pel·lícula dirigida per Celia Rico. Aquesta projecció formava part de la 27ª Mostra Internacional de Films de Dones, sota el lema “Conegudes (també) a casa”. En finalitzar la pel·lícula es va fer petit col·loqui a càrrec de l’equip de Drac Màgic.


 

Taller: “El tractament de la violència masclista en la comunicació”

També emmarcat en l’Agenda Nadalenca, i dintre de les activitats del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les dones, el passat dilluns va tenir lloc a la sala petita de Mont-Àgora un taller sobre el tractament de la violència masclista en la comunicació. L’activitat va anar a càrrec de Dones amb Empenta. L’Ajuntament montbuienc, a través de la regidoria d’Igualtat, va donar suport a totes les activitats, que estaven organitzades per l’Àrea d’Igualtat de la MICOD.

Darrera actualització: 05.12.2019 | 10:39

Imatges

Exposició identidades opuestas