Les obres de millora i condicionament de la Plaça Europa, en marxa

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 00:30

Dilluns passat van començar els primers treballs de moviments de terres pel que fa a les obres de millora i condicionament de la Plaça Europa. L’actuació permetrà finalitzar la urbanització d’aquest espai ubicat entre els carrers La Mercè i Amistat i que forma part del Pla Parcial La Mercè sector I. Es tracta d’un projecte que s’ha modificat tècnicament durant els darrers mesos, i que tindrà en compte les aportacions dels veïns.

A més de crear una zona pavimentada d’aparcaments per a cotxes (en bateria), l’actuació permetrà delimitar i separar clarament la zona de lleure, realitzant un tancament que busca evitar perills pels infants. També es millorarà l’enllumenat, a partir i es dignificarà tot l’entorn.  

Les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa implicaran una intervenció en 1.200 metres quadrats d’espai. Els treballs es van adjucar a l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats SL  per 77.557 euros (IVA Inclòs). El període d’execució de les obres és dos mesos.

Darrera actualització: 14.02.2020 | 08:05