L'Ateneu del Pi renova la seva junta directiva

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 00:00

Una de les entitats veïnals més importants de Montbui, l’Ateneu del Pi, va celebrar diumenge passat una assemblea per tal de renovar la junta directiva de l’entitat. L’Ateneu del Pi, que canalitza les reivindicacions veïnals en un dels primers barris del nucli urbà montbuienc, serà presidit d’ara en endavant per Antonio López Matas, un dels activistes socials més importants d’aquest nucli, i que ja havia estat el màxim responsable de l’associació en anteriors etapes.

Després d’uns anys treballant pel seu barri des de la segona línia, López torna a liderar una de les entitats veïnals amb més importància al municipi. La veterania i experiència d’Antonio López contrasta però, amb una junta molt renovada i ampliada, un fet molt ben valorat per l’associació. En total, una vintena de persones formen la nova junta directiva de l’Ateneu del Pi.

Des de l’entitat es continuarà treballant per dinamitzar el barri del Pi, també es vol promoure la recuperació de festes i activitats socials (com ara la Festa Major de barri). Però un dels objectius prioritaris de l’Ateneu, i que ha estat un signe d’identitat de la lluita d’aquesta entitat, continuarà sent la preservació de l’entorn mediambiental i el manteniment del barri i la muntanya del Pi.

Durant l’assemblea de diumenge també es va recordar que l’Ateneu del Pi estarà fil a l’agulla reivindicant aquelles millores necessàries pel barri, i també seguiran de prop l’execució de dos dels principals projectes d’obres i millores que s’estan fent a Montbui: la remodelació i millora de la Plaça del Pi i també la construcció del nou talús sobre el riu Anoia, tocant a les cases del barri.  

Darrera actualització: 14.02.2020 | 08:40