L'Ajuntament montbuienc recorda a la ciutadania la importància d'utilitzar el servei de recollida de voluminosos

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:33

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s’està treballant constantment en la conscienciació de la ciutadania per evitar casos d’incivisme a l’hora de dipositar a les vies públiques objectes voluminosos.

Des del passat mes de juliol aquest servei es realitza porta a porta, i només es recullen, els dimarts, aquells voluminosos que es concerten prèviament.

Per fer bon ús d’aquest servei municipal cal trucar al número de telèfon de l’Ajuntament 938034735, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça montbui.mediambient@montbui.cat.

També es poden traslladar aquests objectes voluminosos a la deixalleria municipal, la qual està ubicada al polígon Plans de La Tossa.

El servei de recollida de voluminosos porta a porta permet la retirada d’objectes com ara mobles (sofàs, portes, armaris, taules i cadires,...), electrodomèstics, matalassos, somiers o restes de poda.

Des de l’Ajuntament es continuarà conscienciant a la ciutadania i, paral·lelament, la Policia Local sancionarà aquelles males practiques que puguin ser detectades i que vulnerin les ordenances municipals.


 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 15:07