L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui precinta i tanca parcs i places urbanes del 16 al 24 de gener

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 15:00

L'Ajuntament ha decretat el precintat i prohibició d'ús públic dels parcs urbans del municipi, des de les 00.00 hores del dissabte 16 de gener, i fins el diumenge 24 de gener, com a mesura per combatre la pandèmia de Covid-19.

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha aprovat avui, per Decret, que es precintin i es tanquin a l'ús públic els parcs urbans, des de les 00.00 hores del dissabte 16 de gener i fins el diumenge 24 de gener.

L'Ajuntament pren aquesta decisió valorant l'existència a dia d'avui d'un altíssim risc de rebrot per Covid-19, situat en 1.518 punts. L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a la vista d’aquesta situació, entén imprescindible l’adopció de mesures complementàries a les aprovades mitjançant anteriors decrets d’alcaldia tendent a limitar els serveis públics prestats per l’Ajuntament a fi de reduir-los als estrictament necessaris per garantir el funcionament dels serveis bàsics i estratègics així com també procedir al tancament d’espais oberts com els parcs urbans .

Es decreta el tancament i precinte dels següents parcs i places urbanes (del 16 al 24 de gener)

Parc de la Unió
Parc de Can Lledó
Passeig Espanya 2- Vistalegre
Parc Passeig Almeria
Parc de la Solidaritat
Parc Picasso
Parc Finisterra
Plaça Maragall-Los Olivos
Gespa Passeig Catalunya
Plaça Manuel Rosales
Plaça Santa Anna
Parc Ramon Gómez
Parc Central-Jocs
Parc Central-Al CAP Parc
Plaça Pare Matias-Plaça Pi
Plaça Sort
Plaça Catalunya
Plaça Doctor Cantarell

 

Darrera actualització: 15.01.2021 | 15:59