L'Ajuntament de Montbui reuneix les entitats esportives del municipi en una exitosa trobada informativa

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:35

Divendres passat va tenir lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Montbui una trobada informativa amb representants de pràcticament totes les entitats esportives del municipi. La reunió, conduïda per la regidoria d’Esports Isabel Guerrero i pel tècnic d’Esports Josep Antoni Ropero, va marcar les directrius de la col·laboració entre la institució municipal i les diferents entitats esportives del municipi. Durant la trobada, la regidora Isabel Guerrero va mostrar-se “molt contenta per tenir-vos aquí, en un acte on us volem garantir que tindreu a l’Ajuntament al vostre costat per continuar dinamitzant el municipi amb els valors de l’esport”.

Durant la reunió, es van recordar alguns dels aspectes bàsics de la planificació, organització i comunicació d’ d’activitats esportives en el municipi. També es va parlar sobre subvencions, sobre el suport que es donarà a les diferents entitats i esportistes individuals, sobre aquelles qüestions de coordinació que més preocupaven a les entitats, i també es va fer un torn de precs i preguntes. Des de la regidoria d’Esports es vol treballar per aconseguir la máxima implicació de la gran familia de l’esport montbuienc, i per tot plegat es planteja treballar en la creació d’una comissió de voluntaris per fomentar l’organització i celebració d’activitats esportives. Tal i com va explicar la regidora Isabel Guerrero “treballarem perquè tothom pugui practicar esport a Montbui, a partir de fomentar les diferents modalitats de beques”. La regidora es va mostrar molt confiada en la resposta de les entitats i va remarcar que “tenim a Montbui a una campiona mundial de Curses de Muntanya com Sheila Avilés, tenim un Obert Internacional de Tennis Femení que és referència al nostre territori…Posarem en valor tots els recursos esportius que tenim. L’esport és qualitat de vida, i treballarem al vostre costat per continuar creixent”.

Va finalitzar l’activitat amb un aperitiu  pels assistents i amb el lliurament de diplomes a totes les persones que van col·laborar el passat 28 de desembre en l’organització de l’activitat “Innocents sobre rodes”.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 10:03

Imatges

Reunió entitats esportives